Kom eens kijken op het ASO Spijker in Hoogstraten

ADMINISTRATIEF FORMULIER

Wil jij je inschrijven voor het eerste jaar voor schoolaar 2022-2023? Vul dan het formulier in achter deze link en wij nemen contact met je op:
< open het hier >

Wil jij je graag inschrijven voor het tweede tot het zesde jaar op onze school? Dan vragen we om dit formulier in te vullen.

KOM EENS KIJKEN

We begrijpen dat je voor de keuze van een secundaire school niet over één nacht ijs kan gaan. Er liggen heel wat nieuwe uitdagingen op je te wachten.
We laten je graag kennis maken met onze troeven.

vanaf 9 mei 2022

Inschrijfmomenten

  • Vanaf 9 mei elke schooldag na afspraak
  • Van 1 tot en met 8 juli van 9u tot 12u en van 13u tot 17u
  • Vanaf 16 augustus na afspraak

Vergeet niet de identiteitskaart van de leerling en
eventueel de BASO-fiche mee te nemen.

24/24

Virtuele tour

Hartje Hoogstraten - ASO Spijker secundaire school

Kan je niet fysiek langskomen op onze openklas- of opendeurdag? Of wil je erna nog verder op ontdekking gaan naar bijvoorbeeld ons sportveld, de speelplaatsen en de geheime hoekjes?
Een tijdje geleden legden we zowat onze hele school op een unieke manier vast! Wandel virtueel door onze school, leer ons aanbod kennen via filmpjes, foto’s en geluid en stuur jezelf zelfs de lucht in om een mooi overzicht van ons domein te krijgen. Geef je ogen maar eens goed de kost!

INTERNATEN

In heel Hoogstraten zijn er enkele internaten aanwezig, zodat iedere leerling in het Hoogstraats onderwijs zeker ergens terecht kan.

internaat spijker

Spijker Internaat is een thuis waar warme structuur, respect, studie en vriendschap centraal staan. Onze internen zetten stappen naar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dit kaderen we in een gezellige omgeving.

Zien we jullie binnenkort?

Voor meer informatie, bekijk zeker de website: www.internaatspijker.be.

Je kan ook vrijblijvend een afspraak maken:

internaat Seminarie

Het internaat van het Klein Seminarie hecht veel belang aan studieopvolging, daarnaast vinden we de ontspanningsmomenten belangrijk voor al onze internen. Naast de uitgebreide sportmogelijkheden, beschikken we sinds kort over een vernieuwde ontspanningszaal.

Ben je nieuwsgierig, of wil je onze werking leren kennen?

Bekijk de website: www.homeatschool.be.

Je kan ook vrijblijvend een afspraak maken: