Kom eens kijken op het ASO Spijker in Hoogstraten

INSCHRIJVEN?

Wil jij je nog inschrijven voor dit schooljaar 2022-2023?  Neem dan eerst telefonisch contact met ons op.

Wil jij je graag inschrijven voor schooljaar 2023-2024?
Alle Hoogstraatse secundaire scholen werken voor schooljaar 2023-2024 met een digitaal aanmeldingssysteem voor het eerste leerjaar A en B.

Dit verloopt in twee eenvoudige stappen:
1) Ga tussen 27 maart en 21 april 2023 naar onze website en klik daar op de link naar het aanmeldingsformulier. Vul deze in.
2) Na 21 april 2023 ontvang je van ons een bericht waarin wordt uitgelegd wat je moet doen om je kind definitief in te schrijven.

In alle Hoogstraatse secundaire scholen zijn er voldoende plaatsen. Elke leerling die wordt aangemeld kan dus worden ingeschreven in de school van zijn of haar keuze.  Aanmelden in meerdere scholen heeft dus geen zin.

KOM EENS KIJKEN

We begrijpen dat je voor de keuze van een secundaire school niet over één nacht ijs kan gaan. Er liggen heel wat nieuwe uitdagingen op je te wachten.
We laten je graag kennis maken met onze troeven.

INTERNATEN

In heel Hoogstraten zijn er enkele internaten aanwezig, zodat iedere leerling in het Hoogstraats onderwijs zeker ergens terecht kan.

7 mei 2023

Opendeurdag

Wij kunnen jullie alvast laten weten dat onze opendeurdag doorgaat op zondag 7 mei 2023.
Meer info volgt nog.

internaat spijker

Spijker Internaat is een thuis waar warme structuur, respect, studie en vriendschap centraal staan. Onze internen zetten stappen naar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dit kaderen we in een gezellige omgeving.

Zien we jullie binnenkort?

Voor meer informatie, bekijk zeker de website: www.internaatspijker.be.

Je kan ook vrijblijvend een afspraak maken:

internaat Seminarie

Het internaat van het Klein Seminarie hecht veel belang aan studieopvolging, daarnaast vinden we de ontspanningsmomenten belangrijk voor al onze internen. Naast de uitgebreide sportmogelijkheden, beschikken we sinds kort over een vernieuwde ontspanningszaal.

Ben je nieuwsgierig, of wil je onze werking leren kennen?

Bekijk de website: www.homeatschool.be.

Je kan ook vrijblijvend een afspraak maken: