Economie - moderne talen

5e 6e
Aardrijkskunde 1 1
Duits 3 3
Economie 5 5
Engels 3 3
Esthetica 1
Frans 4 4
Geschiedenis 2 2
Godsdienst 2 2
LO 2 2
Natuurwetenschappen 2 2
Nederlands 4 4
Wiskunde 4 3

Soms moet je alles eens losgooien en dat nemen wij letterlijk! Tijdens een middagpauze zetten we de beste hits op in onze feestelijke Rabboenizaal en zingen en dansen we met honderden leerlingen tegelijk de ziel uit ons lijf. Sfeer gegarandeerd!

Spijker zingt en dans3t
Spijker zingt en danst

Met stip voor veel spijkerkoppen dé hoogdag van het schooljaar. Ons LKF is elk jaar een totaalspektakel, gedragen door onze zesdejaars, kleur gegeven door alle andere jaren. Op die manier worden onze leerkrachten bedankt met muziek, acrobatie, toneel, dans, mode en zoveel meer!

LKF
LKF2
LKF1
LKF3

Met Kerstmis kom je niet zomaar je rapport afhalen. We maken traditioneel tijd om even stil te staan bij de betekenis van Kerstmis en wat dat voor ons nog kan betekenen. Ons Spijkerkoor brengt ons elk jaar in warmere kerstsferen!

Kerstviering1
Kerstviering2

Hoor wie klopt daar, kinderen? 

Bij ons komt elk jaar de Sint op bezoek. Tenminste, als onze leerlingen braaf geweest zijn en een mooie brief hebben geschreven aan de Sint. Zingend doorheen alle gangen leiden ze de heilige man naar onze school. En na de middag is er pret gegarandeerd met onze sinterklaasshow.

Sinterklaas aankomst
Sinterklaastoneel

Zagen en boren of eerder met een mooie choreo scoren? Schilderen of fotograferen, sterk met woorden of met media iets creëren.
Als Piazza zijn tenten bij ons op school neerplant, dan tonen onze 4de jaars zich een week lang van hun meest artistieke kant.

Piazza
Piazzda

’t Spijker leeft!

Een goede start maken we samen! Met je nieuwe klas ga je op stap om elkaar beter te leren kennen via gesprekken, sport & spel in plaats van lesdagen. Want in een klas leer je niet alleen, je leeft er ook in! Daar investeren we dus graag tijd in.

Startdag1
Startdag2
Startdagen
Startdag3

Een groene long in het midden van onze school, waar je naar hartelust kan vertoeven tijdens speeltijden en middagpauzes. Je kan erin wandelen of tot rust komen. Zelfs een openluchtklas is er aanwezig, waar je bij mooi weer les kan krijgen.

Een potje voetbal tijdens de middag? Op ons grote kunstgrasveld en bijhorende looppiste kan je je eens goed uitleven. Misschien doet jouw klas wel mee aan de competitie tegen de leerkrachtenploeg?